Post by exsulodmoidram on Mar 7, 2022 10:27:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doktor Xəstəxana Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doktor Xəstəxana Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Doktor Xəstəxana Oyunları 2022 version ▞▞▞
Yoxx yaxsi deyil
Doktorlar Ameliyat Oyunları Rol Oyunu pde
Pisssss
Xahiş edirəm daha çox reklam verməyin, amma oyun həqiqətən də super duperdir. Mən bunu sevirəm və mən Doktor olacağam. Təşəkkür edirəm və daha çox belə həkim oyunları hazırlayın
Mən bunu əvvəldə yükləmişdim telefonum formatı olandan sonra silindi məndə yenidən yükləmək qərarını aldım Və mən o yükləyəndə bəyənmişdim umarım indidəyəcəm
Əla👍
GODZILLA BATTLE LINE உத்தி ylet
İndi tövsiyə olunan oyunları araşdıra bilərik. Oynadığım ən yaxşı rol oyunu. Bu ən yaxşı Təsadüfi oyun hər kəsə çox tövsiyə olunur.
Orvos Sebész Kórházi Játékok Szerepjátékok gbge
Bu oyun guddur, lakin bu oyunun problemi ondadır ki, son səviyyədə bu oyun cavab vermir və bir az darıxdırıcıdır 😕
የቀዶ ጥገና ሐኪም አስመሳይ የሐኪም ጨዋታዎች የሚና ጨዋታዎች awo
Bu proqram olduqca yaxşıdır, lakin mən ona 3 ulduz verirəm, çünki bu proqramda çoxlu reklam var. Bu məni çox narahat edir və siz 5 saniyədən əvvəl reklamı atlaya bilməzsiniz.
Oyun həddən artıq asan, lakin gözəl qrafikadır. Çox sayda reklam, 15 saniyəlik oyun üçün 30 saniyəlik reklam. Tətbiqlərin pul qazanması lazım olduğunu bilirəm, lakin oyunçu oyun oynamaqdan sonra reklamlara daha çox vaxt sərf etdikdə, tətbiqiniz pul qazanmaqdan başqa bir şey deyil. Reklamları həddən artıq yükləmədən böyük pul qazanan çoxlu proqramlar var. Siz oyunçuları və reytinqləri itirirsiniz, buna görə də 4.5 və ya daha yüksək reytinqə malik digər proqramlar kimi, pul qazanmağın başqa bir yolunu tapın ki, bu da onu oyunçu üçün əyləncəli edir.
coxxxxxxxxx pis oyundu hec kime tovsiye etmrem
āRsts ķIrurgs slimnīcu spēles Lomu spēles mib
Bu oyuna iki ulduz verməyimin səbəbi onun yalnız iki səviyyəsi olmasıdır
Ela oyundu buna pis deyner ozdu
Bu gözəl oyundur, lakin o qədər çox reklam var ki, onları silib suvarmağa davam edir
Yaxsi oyuna oxşayir, mende koçuurem👍👍
Adim melekdi oyun normaldi 😏
Maraqsız 😒.
Kompüter sadəcə sürükləyib ora aparmalı olduğumuz hər şeyi edir. Bu oyundan başqa o qədər darıxdırıcıdır ki, çox qısadır Mən bütün səviyyələri cəmi 15 dəqiqəyə tamamladım.
Zəhmət olmasa ödənişdən olmayan bütün şöbələri sərbəst şəkildə açın və digər pulsuz oyunlarda olduğu kimi otaqların kilidini açın. Amma heyranam, bu fantastik oyundur. Düşünürdüm ki, siz daha böyük salonlar toy oyunları düzəldin və bəzi makiyaj ideyaları əkin. Həm də hamilə qadın test otağı, rentgen otağı, uşaq arabası və s. otaqlar düzəltməlisiniz. Üstəlik ödənişsiz gözləmə otağı və göz klinikası əlavə edin 🏥👍və sizə restoran və park oyunları da inkişaf etdirməyi təklif edirəm.
Oyun çox asandır və hər bir obyektin mərkəzi hərəkət nöqtəsi sönükdür. Hər bir xəstə ilə edilməsi lazım olan çoxlu əməliyyatlar var.
Əla oyundur, amma sadəcə olaraq eyni 6 və ya 7 işi müxtəlif insanlar üzərində təkrar-təkrar edirsiniz
Bu oyunun çox uzun sürən çoxlu reklamları var və yeni səviyyəyə keçmək çox vaxt tələb edir
Yaxşı, başa düşürəm ki, oyunları maliyyələşdirməyə ehtiyac var, amma müqəddəs inək, 30 saniyədə 3 və 4 reklam? Üstəlik oyun ekranında bir sabit?
Efendim Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fikriniz yaxşıdır. Amma oyun çox yavaşdır və bütün səviyyələr öyrədici görünür. Zəhmət olmasa sürəti və səviyyəni artırın...
Çox qəşəng oyundu
Oyun heyrətamizdir, lakin reklamların çox olması kifayət deyil
Dəhşət pis oyundu 👎👎😵😵😭😭😭😭
Surgeon Simulator Doctor Games Vaidmenų žaid. klut
Çoxlu fransalı reklamlar var. Bu dəhşətli oyundur və o qədər darıxdırıcıdır ki, gülməli deyil. Ciddi zəhmət olmasa vaxtınızı itirməyin. Bu, sözün əsl mənasında, indiyə qədər yaşadığım ən pis oyundur
Maraxlidi
Bir az yaxşı, amma çox yaxşı deyil, çoxlu reklamları var
Tez yüklənsin nolarrrrrr🥺
çox gözəl bi oyun👍👍👍
Oyun yaxşıdır, lakin məhdud səviyyədədir, hətta bütün səviyyələrdə oynadıqdan sonra belə tezliklə gələcək deyir, pls beş ulduz almaq üçün onun üzərində işləyin
Çox gözəl oyuna oxşuyur
Belə də
Pubgl ite oyunyan varmı abi
Reklamları bəyənmirəm, amma onları köçürməyə çalışdım, amma istəmirlər və onu oynamaq həqiqətən mükəmməldir
Həddindən artıq reklam. Çox var və onlar hər yerdən sizə gəlirlər. Hətta reklamlara oynamaqdan daha çox vaxt sərf oluna bilər. Cavabınız heç bir məna kəsb etmir. O qədər çox reklam var və onlar sizə o qədər tez gəlir ki, əks nəticə verir. O, istənilən oyun axınını məhv edir və oyunda olan yaradıcılığınızı yox edir. Və sonra reklamları götürmək üçün 5 dollar xərclədiyinizi söyləmək? Hansı mümkün xərcləriniz var ki, 5 dollar bütün bu əlavələri əvəz etsin. Onun reklamlarına görə heç bir pula dəyər olub olmadığını belə görə bilməzsiniz.
salam bacım necəsən sualına cavablar verib test etmək yaxşı olardı
Mükəmməl oyundur ammabirn qədər adam alsa, adamın bir neçə yerində əməliyyat etsəndə,2-ci adamı alanda yenə həmin yerdə qalır.Yəni birinci adamı harada əməliyyat eləyib qurtardınsa 2 ci adamda da eyni yerdə qalır.Əməliyyat elədiyin yerdə.